
Dé nieuwe bistro voor Boxtel en omstreken!
Hier schuif je aan voor een goed glas en iets van onze biteskaart, een lunch in het zonnetje of een diner dat je bijblijft. Spontaan of gepland. Alleen of met velen.
VAN FINE DINING NAAR EEN BISTRO VAN NU
Na zes mooie jaren als Restaurant de Koetsier, zetten we een volgende stap. Niet omdat het moest, maar omdat het mocht. Omdat we voelden dat het tijd was voor iets losser. Voor minder regels, meer ritme. Meer Boxtel, meer levendigheid, meer plezier.
De Koetsier is een bistro geworden. Zonder stropdassen, met een open terras. Minder stijf, niet minder goed. Onze signatuur blijft. Met trots blijven we genoemd in de Michelin Gids en Gault&Millau.
Bij ons mag je binnenlopen voor een mooi glas wijn of enkel met een klein gerechtje. Of uitgebreid tafelen zoals je dat van ons gewend bent. Alles mag, niets moet. Als het maar goed is.
Martijn, sommelier. Ayesta, chef.
Samen ontvangen we je graag.
MENU
Franse invloeden. Nederlandse nuchterheid. Bistro de Koetsier. Onze kaart wisselt mee met de seizoenen, het ritme van de dag en de creativiteit in de keuken. Van klassiekers tot verrassingen. Bekijk alvast onze menukaarten maar kom vooral lekker langs!
wijn
Martijn Coenen, sommelier en mede-eigenaar, heeft een passie voor wijn die je proeft in elke keuze op onze kaart. Geen ellenlange lijsten, geen moeilijke woorden, maar wijnen die verrassen, ontroeren en het eten laten schitteren.
Of je nu kiest voor een mooie fles, een verrassend glas of advies bij een menu: Martijn helpt je ontdekken wat past.
Privé of zakelijk, groot of klein: alles is bespreekbaar.
Of je nu iets te vieren hebt, met je team komt lunchen of een avond lang wilt tafelen met vrienden of familie – we denken graag met je mee.
Bij Bistro de Koetsier is er ruimte voor gezelschappen, groot en klein. Geen standaardformules, maar maatwerk met smaak. Zakelijk of privé, binnen of buiten.
Stuur ons een bericht of kom langs, dan regelen we de rest.
Werken bij
We zoeken mensen die snappen dat service begint met aandacht. Die weten hoe het voelt als een tafel stilvalt bij het eerste gerecht. Of hoe fijn het is als iemand net op tijd bijschenkt.
Of je nou in de bediening staat of in de keuken werkt – als je energie krijgt van een goed draaiende dag, dan moet je bij ons zijn.
Volg ons op Instagram
BONAYES
Bij Bistro de Koetsier draait alles om smaak, details en aandacht. Vanuit diezelfde filosofie is ons eigen mer Bonayes ontstaan Verfijnde smaken, een tikkeltje speels en altijd ambachtelijk. De bonbons zijn verkrijgbaar bij de koffie in ons dessertmenu, maar ook om los te bestellen of mee naar huis te nemen.