
menu
Franse invloeden. Nederlandse nuchterheid. Bistro de Koetsier.
Onze menukaart wisselt mee met het seizoen, het weer en de stemming van de keuken. Klassiekers en nieuwe combinaties gaan hier moeiteloos samen.
wijn
Martijn Coenen, sommelier en mede-eigenaar, heeft een passie voor wijn die je proeft in elke keuze op onze kaart. Geen ellenlange lijsten, geen moeilijke woorden, maar wijnen die verrassen, ontroeren en het eten laten schitteren.
Of je nu kiest voor een mooie fles, een verrassend glas of advies bij een menu: Martijn helpt je ontdekken wat past.
Werken bij
We zoeken mensen die snappen dat service begint met aandacht. Die weten hoe het voelt als een tafel stilvalt bij het eerste gerecht. Of hoe fijn het is als iemand net op tijd bijschenkt.
Of je nou in de bediening staat of in de keuken werkt – als je energie krijgt van een goed draaiende dag, dan moet je bij ons zijn.
Volg ons op Instagram
BONAYES
Bij Bistro de Koetsier draait alles om smaak, details en aandacht. Vanuit diezelfde filosofie is ons eigen mer Bonayes ontstaan Verfijnde smaken, een tikkeltje speels en altijd ambachtelijk. De bonbons zijn verkrijgbaar bij de koffie in ons dessertmenu, maar ook om los te bestellen of mee naar huis te nemen.