 
  
AGENDA
We verrassen jullie graag zo nu en dan met een mooi culinair arrangement of evenementen die we samen met onze partners en leveranciers organiseren.
 
        
      
      Openingstijden 2025/2025
In november en december zijn we op dinsdagen gesloten. Niet omdat we stilzitten, integendeel. Achter de schermen werken we keihard aan de feestdagenproductie van Bonayes.
 
        
      
      Wijnmakerslunch
Samen met Grape Mates ontvangen we wijnmaker Günter Triebaumer uit Rust, Oostenrijk.
 
        
      
      BRING YOUR OWN WINE
Na het succes van de vorige edities gaan we het nog eens overdoen!
 
        
      
      KERST
De mooiste dagen van het jaar. En bij Bistro De Koetsier pakken we het graag net even anders aan. Geen a la carte menu, geen keuzestress, maar drie dagen lang een verrassingsmenu vol verfijning, creativiteit en kerstgevoel. Gemaakt met aandacht, geserveerd met flair.
 
        
      
      Italian Summer Pizza Night
Op donderdagavond 18 juli serveren we een zwoele zomeravond in Italiaanse stijl. Denk: pizza’s van de Green Egg, fijne Italiaanse wijnen van Prowines en een echte klassieker na.
 
        
      
      BRING YOUR OWN WINE
Na het succes van de vorige editie op 27 maart gaan we het nog eens overdoen!
 
        
      
      KREEFTEN 10-daagse
Van 19 tot en met 28 juni draait het bij ons om één ding: kreeft. Tijdens deze jaarlijkse klassieker serveren we een speciaal 4-gangenmenu waarin de Canner kreeft de hoofdrol speelt.
 
        
      
      Oostenrijkse wijnproeverij
*** Volgeboekt ***
Benita Lobner van Weingut J. Lobner reist speciaal naar Boxtel om zes van haar mooiste wijnen te laten proeven.
